Aanbod voor professionals

Coach de kindercoach

Wil jij je (aankomende)praktijk nog verder brengen? Geïnspireerd raken en even sparren met iemand die al eerder met het bijltje heeft gehakt? Neem via marga@binnensteboven.net contact met mij op.

Hulp nodig om je (aankomende) praktijk verder de wereld in te brengen- (2).png 

Workshop: Spiegelen in je praktijk 

Sinds ik met spiegelen in mijn praktijk werk, is de manier waarop ik naar mijn eigen kinderen kijk en hoe ik coach voorgoed veranderd. Naast het coachen van kinderen, werk ik nu aan de basis van het 'probleem'. Ben jij die kindercoach die verder wil kennismaken met spiegelen? Om zo de kinderen en ouders in je (aankomende) praktijk nog beter te helpen? Dan is de workshop 'spiegelen in je praktijk' interessant voor jou! 

workshop.png

 

Masterclas voor de kinderopvang

Als pedagogisch medewerker die werkt in de kinderopvang heb je al veel kennis op zak. Toch kan het zijn dat je tegen 'moeilijke' situaties aanloopt. Een kindje in de groep dat steeds gedrag blijft vertonen wat jij moeilijk vindt. Of de communicatie naar ouders toe die jij als lastig ervaart. In de 2-daagse masterclas voor de kinderopvang komt dit allemaal aan bod. Voor meer informatie mail naar marga@binnensteboven.net

master.png